Salada Ioga Torroella Espai de benestar Ioga costa brava Ioga l'Estartit Ioga Estartit Ioga baix empordà Ioga Empordà

Coneix l'equip de La Salada

Centre de ioga a Torroella de Montgrí, Baix Empordà, Costa Brava.

Eva

Professora de ioga 

Hola! Soc l’Eva, i estic encantada de compartir amb tu la meva història i passió pel ioga a la Salada. Permet-me explicar-te una mica sobre mi i com el ioga ha transformat la meva vida.

Des de fa molts anys, estic immersa en la pràctica del ioga. Vaig descobrir-lo en un moment de la meva vida en què em sentia desconnectada i buscava un equilibri més profund. 

Abans d’això, estava immersa en l’accelerat món empresarial, treballant en les millors empreses de consultoria a Barcelona. Tot i que tenia èxit professionalment, sentia que alguna cosa em faltava a la vida.

Va ser llavors quan vaig endinsar-me en el món del busseig, una activitat que considero una forma de meditació sota el mar. Submergir-me en les profunditats de l’oceà em proporcionava una tranquil·litat i una sensació de connexió amb la natura i amb mi mateixa que no havia experimentat abans. Aquesta fascinant experiència em va portar a buscar altres pràctiques que m’ajudessin a mantenir aquesta connexió i a trobar la pau interior.

Així vaig descobrir el ioga, i des d’aquell moment no he deixat de practicar-ho. El ioga no només em va permetre reconnectar amb el meu cos i la meva respiració, sinó que també em va ensenyar a viure en el present, a cultivar la calma interior i a trobar l’equilibri físic, mental i emocional. A mesura que aprofundia en la meva pràctica, vaig començar a experimentar una transformació profunda en tots els aspectes de la meva vida.
Em considero una eterna aprenent en el camí del ioga. Cada dia descobreixo noves facetes d’aquesta disciplina mil·lenària i continuo explorant i ampliant el meu coneixement.

Les meves pràctiques estan impregnades d’humilitat, ja que entenc que el ioga és un viatge de tota la vida i que sempre hi ha alguna cosa nova per descobrir i aprendre. El ioga s’ha convertit en la meva passió i en el meu camí de vida. M’ha ensenyat a viure amb plena consciència, a escoltar el meu cos i a cuidar del meu benestar en tots els nivells.

Estic emocionada de compartir el meu amor pel ioga amb tu i d'acompanyar-te en el teu viatge cap al benestar i l'harmonia.

Centre de ioga a Torroella de Montgrí, Baix Empordà, Costa Brava.

El teu espai de benestar a Torroella de Montgrí

Un espai on eixamplar la consciència des del cos i explorar la relació cos-ment.

Segueix-nos!

Avís Legal   𝄅  Privacitat  𝄅  Cookies

2023 La Salada Ioga