Salada Ioga Torroella Espai de benestar Ioga costa brava Ioga l'Estartit Ioga Estartit Ioga baix empordà Ioga Empordà

Coneix l'equip de La Salada

Centre de ioga a Torroella de Montgrí, Baix Empordà, Costa Brava.

Carla

Professora de ioga 

Abans de la irrupció del ioga era traductora i professora de llengua i la meva trajectòria ha estat marcada per la diversitat de llenguatges i la voluntat de comunicació.

El ioga és per a mi, un llenguatge que permea en totes les capes de l’existència, des del cos físic fins a l’experiència externa del que som, connectant amb l’essència creadora de la ment.

A més del ioga, m’apassiona el poder transformador de l’experiència mística i el treball amb estats de consciència expandida i aprenc sobre tècniques per arribar-hi mitjançant tècniques respiratòries, plantes mestres i d’altres.

Crec fermament en la necessitat de reintegrar els rituals en les nostres vides i de desenvolupar una espiritualitat participativa que defugi els dogmatismes caducs de la religió. És urgent davant la situació actual dels humans al planeta i de la visió materialista de l’existència que impera a la nostra societat que desenvolupem l’esperit, aquesta part essencial de la triada que ens fa complets com a éssers connectats al fil de la vida, la consciència o el que molts anomenen Déu. 

Com més m’endinso en el coneixement de filosofies espirituals, més m’adono que al capdavall tot es redueix a un missatge molt similar, per això eixamplo la pràctica del ioga amb altres elements de collita pròpia que espero que t’ajudin a trobar les claus que obren la teva porta a l’experiència del silenci intern i la devoció o, si més no, que puguis trobar-te més còmode en el cos en què vius.

El ioga és autèntica revolució silenciosa i necessitem conrear el silenci per a poder sentir allò que es vol expressar des del nostre interior i que és imperant que escoltem. Al cap i a la fi, la ment es manifestarà sigui de manera conscient o inconscient. 

La Salada és el terreny fèrtil pensat perquè reguis la llavors del que portes a dins.

La Salada és el terreny fèrtil pensat perquè reguis la llavors del que portes a dins.

Centre de ioga a Torroella de Montgrí, Baix Empordà, Costa Brava.

El teu espai de benestar a Torroella de Montgrí

Un espai on eixamplar la consciència des del cos i explorar la relació cos-ment.

Segueix-nos!

Avís Legal   𝄅  Privacitat  𝄅  Cookies

2023 La Salada Ioga